Σεισμοσ Αττικη / ΟΝ LINE: ΕΝΤΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ : Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο.

Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. 1, a, 27/10/2021 03:49:15 · 57.3 χμ ν της κω .

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 3,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ
ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 3,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ from www.alerttv.com.gr
Λίγο πριν τις 16:00 ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. 1, a, 27/10/2021 03:49:15 · 57.3 χμ ν της κω . 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Λίγο πριν τις 16:00 ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο. Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή. Λίγο πριν τις 16:00 ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.

Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. NEOΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,2 Î'Î'ΘΜΩΝ
NEOΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,2 Î'Î'ΘΜΩΝ from www.tastv.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 2 .

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική.

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο. Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Λίγο πριν τις 16:00 ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 2 . Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά .

Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας.

Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: πατέρας Ελπίδιος
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: πατέρας Ελπίδιος from lh3.googleusercontent.com
Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού .

Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Σεισμός στον κορινθιακό κόλπο (1861). Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 2 . Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Κουνήθηκε η αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας από σεισμική δόνησή.

Σεισμοσ Αττικη / ΟΝ LINE: ΕΝΤΟΝÎ' Î'ΙΣΘΗΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ : Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική πριν από λίγο.. 1, a, 27/10/2021 03:49:15 · 57.3 χμ ν της κω . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. 6 ιουνίου 1861, κορινθιακός κόλπος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.